Greenberg Island

Een nieuwe manier van soft-skill profilering.

Flavour introduceert.

Waar ligt je kracht? In welke positie zou het best tot je recht komen? Het antwoord is te vinden op Greenberg Island.

Het speelt zich af op een eiland, weg van de bestaande wereld, waar mensen geconfronteerd worden met basale menselijke behoeften en gedrag.

Het spel.

Greenberg Nielsen heeft het BSP model in haar organisatie geimplementeerd en dit is een groot succes gebleken. Om verder te bouwen op dit succes heeft Greenberg Nielsen aan Flavour gevraagd om een spel te ontwikkelen waarbij het inzichtelijk maken van de soft-skills van mensen centraal staat.
In opdracht van Greenberg Nielsen ontwikkelde Flavour Greenberg Island. Greenberg Island neemt je mee op avontuur op een onbewoond eiland waar je voor keuzes wordt gesteld in de vorm van multiple choice vragen. De antwoorden die je geeft in deze situaties, bepalen je profi el

Het spel helpt je je sterkte en zwaktepunten te herkennen, het helpt je als bedrijf te herkennen waar op gestuurd kan worden en waar je als werknemer aan kunt werken. Het geeft bruikbare handvatten die direct ingezet kunnen worden aan de hand van de rapportage.

“Door Greenberg Island te spelen laten we zien dat door middel van gaming we in staat zijn om een profiel op te stellen, dit profiel maakt het mogelijk voor jou en je werkgever om de best mogelijke positie in een organisatie te vinden.”

De theorie

De theorie achter Greenberg Island is gebaseerd op een theorie ontwikkeld door Ole van der Straaten, het BSP profiel. Het profiel is opgebouwd uit kwadranten en de uitwerking van deze kwadranten ten opzichte van elkaar. Door het spel te spelen kom je te weten binnen welk kwadrant jij je bevindt en wat in jouw allergie zit en hoe je hier aan kunt werken

Opbrengsten

  • Analyse van de persoonlijkheid van een potentiële kandidaat
  • Inzicht in eigen sterkte en zwakte.
  • Geeft richting aan management
  • Verbeterd de kans van slagen bij een plaatsing van een kandidaat
  • Geeft waardevolle inzichten in de manier waarop keuzes tot stand komen

Interesse?

Neem contact op met Emily Jacometti voor meer informatie of om direct een afspraak in te plannen.
Emily Jacometti
CEO
E.Jacometti@flavour.nl
+31 (0) 6 48 76 06 38