Stage bij Flavour

Stage bij Flavour dat kan! Wij gaan graag met je in gesprek en bekijken of er een begeleider in de periode beschikbaar is. 

Wie zij wij

Wij zijn Flavour; game-changers. Wij gebruiken gamification en storytelling om problemen op te lossen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen werkmethode; ‘Hero Centered Design’. Door onze gebruikers te benaderen als potentiële helden kunnen wij hun gedrag veranderen en creëren we een positieve impact op de maatschappij.

Bij Flavour werken we met partners die een verandering willen maken en een situatie willen verbeteren. Samen met hen ontwikkelen wij speelse en efficiënte software producten om de wereld te verbeteren; HackShield, Quinn en Hero Center. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het trainen van meldkamer centralist. Wij maken het!

We zijn een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur. Iedereen heeft de mogelijkheid om bij te dragen en mee te denken over onze producten en organisatie. Bij Flavour vinden we diversiteit belangrijk en hebben voor iedere smaak een plek.

Wie zoeken wij

Houd jij ervan om mensen vrolijk te maken met je werk? Wil je het liefst veelzijdig, creatief en autonoom kunnen werken? En ben je opzoek naar een gezellig team om in te werken? Geweldig! Naar dat soort energie zijn we op zoek.

Wij bieden verschillende stageplaatsen aan, afhankelijk van de periode bekijken wij of er een begeleider beschikbaar is binnen ons team om van je stage een geweldige tijd te maken. Hieronder tref je een aantal posities waarin wij een stagiaires kunnen begeleiden.

Artist

Spring jij uit bed om mensen vrolijk te maken met je werk? Blijf je maar glimlachen als mensen op repeat blijven klikken bij je uitgewerkte kunststukjes en zie jij het liefst je 2d/3d werk in-game tot leven komen? Hou jij ervan als kinderen vol blijheid vertellen over de mooie game die ze hebben gespeeld? Mooi, naar dat soort energie zijn we op zoek!

Content & Account

Wij zoeken een gedreven en proactieve collega die zich bezighoudt met content creatie en account management. Iemand die kennis kan omzetten naar een verhaal waarin je meegesleept wordt en de klant zich de held van het verhaal voelt. Daarnaast bekijk je hoe je de hulpvraag kunt omzetten in een proces dat passend is bij de klant en je zorgt ervoor dat er een fijne, duurzame samenwerking ontstaat.

Unity Developer

Wij zijn op zoek naar een game developer die educatieve games wil maken. Als jij enthousiast wordt van hoogwaardige code en van features maken die schaalbaar zijn en vrij van bugs dan zijn we naar jou op zoek!

UX Desinger

Ben jij in staat om een ervaring zo neer te zetten dat gebruikers precies weten waar ze aan toe zijn? Heb je visie voor UX design en wil je hier graag veel ervaring mee opdoen? Kom dan bij ons stage lopen!

Front-End programmeur

Flavour zoekt naar front-end developer stagiairs! Bij Flavour kun jij als front-end ontwikkelaar losgaan op het verbeteren van onze verschillende websites. Je werkt mee in ons scrum proces en wordt begeleid door ervaren programmeurs.

Grafisch vormgever

At Flavour we believe in bringing the fun of gaming into everyday work and life.
Wij zijn op zoek naar een stagiair Grafische vormgeving – DTP-er (m/f/x).·      
Je zit op een MBO als het Grafisch Lyceum, SintLucas, Cibap of een soortgelijke opleiding
·      Je hebt kennis van Illustrator, InDesign & Photoshop. Kun je ook met Premiere Pro, Adobe XD en/of After Effects uit de voeten? Ideaal!
·      Je durft nieuwe ideeën in de groep te brengen en assertief te zijn
·      Goede communicatieve- en sociale vaardigheden
·      Stopt niet bij het eerste ontwerp maar zoekt door naar het beste
·      Je bent inzetbaar voor print & online

Management assistent

Geen dag is het zelfde bij Flavour, houdt je ervan dat alles vlekkeloos verloopt en zorg je graag voor structuur. Dan zoeken we jou. De taken zullen bestaan uit het inplannen van afspraken, het opmaken of bij elkaar zoeken van documenten. Het instellen van bepaalde workflows binnen de huidige systemen. Daarnaast ondersteun je bij bepaalde HR taken, zoals het versturen van verjaardagskaarten en cadeaus.

Interesse?

Stuur een motivatie met je CV naar working@flavour.nl, en wie weet maken we dan snel een afspraak om kennis te maken. We kijken er naar uit! (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)