Vacature

Team Hackshield zoekt een getalenteerde Unity Developer

Click here for English

Wie zijn wij

Wij zijn Flavour; game-changers. Wij gebruiken gamification en storytelling om problemen op te lossen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen werkmethode; ‘Hero Centered Design’. Door onze gebruikers te benaderen als potentiële helden kunnen wij hun gedrag veranderen en creëren we een positieve impact op de maatschappij.

Bij Flavour werken we met partners die een verandering willen maken en een situatie willen verbeteren. Samen met hen ontwikkelen wij speelse en efficiënte software producten om de wereld te verbeteren; HackShield, Quinn en Hero Center. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het trainen van meldkamer centralist. Wij maken het!

We zijn een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur. Iedereen heeft de mogelijkheid om bij te dragen en mee te denken over onze producten en organisatie. Bij Flavour vinden we diversiteit belangrijk en hebben voor iedere smaak een plek.

Wie zoeken wij

Houd jij ervan om mensen vrolijk te maken met je werk? Wil je het liefst veelzijdig, creatief en autonoom kunnen werken? Houd jij ervan als kinderen vol enthousiasme vertellen over de mooie game die ze hebben gespeeld? Geweldig! Naar dat soort energie zijn we op zoek.

Wij zoeken een gedreven en proactieve Unity Developer die ons diverse HackShield team voor 32-40 uur per week kan versterken. Iemand die het leuk vind om C# code te schrijven om de design workflow te optimaliseren of om features te ontwikkelen waar onze spelers blij van worden. Ervaring en kennis van het schrijven van verschillende code structuren is gewenst. We zoeken iemand met een leergierige instelling en open houding. Check joinhackshield.nl om meer te leren over het spel waar je aan zou werken.

Functieomschrijving

Als Unity developer is er een mogelijkheid om aan diverse onderdelen van Hackshield te werken. Het kan gaan om het ontwikkelen van nieuwe- of onderhouden van bestaande features, het opzetten of aanpassen van tools en work-flow integraties. We zien als team een sterke meerwaarde in iemand die naast kennis van Unity, C# ook kennis en ervaring heeft in het ontwerpen van games, eventueel in andere engines. Elk team lid kan namelijk mee denken over ontwerpvraagstukken binnen het algehele game-ontwerp en het helpt wanneer jouw techniek is geschreven om de kwaliteit hiervan te optimaliseren.

We werken met scrum. Als Unity developer heb je daardoor veel ruimte om je eigen visie op het geheel mee te brengen en iets toe te voegen aan het geheel. We geven elkaar feedback en halen het beste in elkaar naar boven.

In ons team zul je met artists, game designers, content schrijvers en andere developers samenwerken.

Jouw vaardigheden bestaan uit:

 • Uitgebreide kennis van Unity, C#

 • Kennis van Git 

 • Ervaring met het visualiseren en communiceren van code-structuren

 • Kennis van SOLID design principles

Het is fijn als je een expert bent, maar we waarderen het erg als je ervaring hebt met andere skills zoals:

 • Backend (PHP, Laravel)

 • Game-design

 • Gevoel voor game- en UX design;

 • Affiniteit om de wereld wat beter te maken.

 • Werken met scrum

We zijn bij Flavour allemaal allrounders met een affiniteit voor één specifiek gebied en vinden het fijn om samen te werken met mensen die van elkaar begrijpen wat ze doen.

Ervaringsniveau: 1+ jaar

What’s in it for you?

 • Uitdagend project dat enorm groeit

 • Een mega leuk team

 • Een toffe werkcultuur

 • Een marktconform salaris

 • Doorgroeimogelijkheden

 • Thuiswerken

 • Persoonlijk opleidings- en ontwikkelbudget

Salarisindicatie: €2.500,00 – €3.000,00 bruto per maand bij 40 uur per week, afhankelijk van niveau Vakantiedagen: 25 dagen (bij 40 uur per week) Reiskostenvergoeding: 100%

Interesse?

Stuur een motivatie met je CV naar working@flavour.nl, en wie weet maken we dan snel een afspraak om kennis te maken. We kijken er naar uit! (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)