Hero Centered Design

 

In het Hero Centered Design staat de held centraal. 

Wat is het?

Hero Centered Design™ is een ontwerpmethode die aansluit op de theorie van de Hero’s Journey en combineert dat met technieken van Gamification. Door gericht te werk te gaan halen wij de informatie naar boven die nodig is om een passende en uitdagende ervaring te bouwen. Daarmee activeren we groepen mensen om positief bij te dragen en het beste in zichzelf naar boven te halen.

Hoe werkt het?

Hero Centered Design™ doe je in samenwerking met onze gamification en storytelling experts. We bepalen het verhaal en het spel dat er gespeeld moet worden om precies de juiste verandering teweeg te brengen. Onze ervaringen hebben erg hoge betrokkenheid en door de unieke aanpak wordt elke ervaring zeer positief ontvangen en blijft enorm goed hangen. Dat zie je terug in de data. Om te vergelijken, gemiddeld voltooien 15% van de mensen alle content van een e-learning, bij ons is dat gemiddeld 57%. 

Aan de slag?

Neem contact op met een van onze medewerkers om direct met ons team een gesprek in te plannen. Mail naar info@herocenter.com. Voor meer informatie kijk op www.herocenter.com