Dit is Flavour

De drijvende krachten achter Flavour zijn Emily, Jaïn en Tim. Emily Jacometti en Jain van Nigtevegt hebben Flavour in 2008 opgericht. In 2017 is Tim Murck erbij gekomen. Samen zorgen zij voor contacten en aanwezigheid in de industrie.

Emily Jacometti

Chief Executive Officer / CEO

Ik hou wel van een uitdaging, juist waar verandering maar moeizaam op gang komt kun je met Applied Gaming de meest fantastische resultaten bereiken.

Geef mij maar mensen “die het al 30 jaar zo doen”, supergaaf om die “mee” te krijgen. Het belangrijkste is om de eindgebruiker altijd de macht te geven.

Jaïn van Nigtevegt

Chief Creative Officer / CCO​

Ik denk dat onze wereld een systeem van spellen en verhalen is. Als wij als storytelling en gamification experts ons met het ontwerp bezighouden worden die ervaringen intenser, leerzamer en eerlijker.

Er is nog een hoop te verbeteren en dat is enorm leuk werk. De beste beloning blijft het zien van plezier en inzicht bij onze spelers. We maken het niet makkelijker, wel leuker.

Tim Murck

Chief Product Officer / CPO

Ik ben een geboren optimist met een passie voor verhalen vertellen en het spel.

Een verhaal maakt het ongrijpbare tastbaar en voelbaar. In een spel is leren van fouten leuk en spannend. Ik wil mensen helpen om constant de wereld te verbeteren door ze in de rol van probleemoplossende held te zetten.

Knappe Koppen

Lex – Dingen Bedenker

“Lekker king”

Antonio – Mannetjes maker

<insert pretentious quote>

Shelley – Professioneel Internetster

“Ik heb het nog nooit gedaan,
dus ik denk dat ik het wel kan” – Pippi Langkous

Aurelia – Prog-rammer

“Zonder bril ben ik niet m’n zelf”

Wessel – Scrum Master

“Ik ben er even niet hoor…”

Peter – Verteller

“Intellectuele nieuwsgierigheid is een voorwaarde om problemen voor klanten op te lossen”

Jij?

Kijk op onze vacatures en kom met ons spelen!