Flavour is op zoek naar

Bij Flavour zijn wij altijd opzoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Pas je binnen het team, dan creëren we wellicht wel een functie voor je!

Wie zij wij

Wij zijn Flavour; game-changers. Wij gebruiken gamification en storytelling om problemen op te lossen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen werkmethode; ‘Hero Centered Design’. Door onze gebruikers te benaderen als potentiële helden kunnen wij hun gedrag veranderen en creëren we een positieve impact op de maatschappij.

Bij Flavour werken we met partners die een verandering willen maken en een situatie willen verbeteren. Samen met hen ontwikkelen wij speelse en efficiënte software producten om de wereld te verbeteren; HackShield, Quinn en Hero Center. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het trainen van meldkamer centralist. Wij maken het!

We zijn een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur. Iedereen heeft de mogelijkheid om bij te dragen en mee te denken over onze producten en organisatie. Bij Flavour vinden we diversiteit belangrijk en hebben voor iedere smaak een plek.

Wie zoeken wij

Houd jij ervan om mensen vrolijk te maken met je werk? Wil je het liefst veelzijdig, creatief en autonoom kunnen werken? En ben je opzoek naar een gezellig team om in te werken? Geweldig! Naar dat soort energie zijn we op zoek.

Wij zijn doorlopend opzoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Misschien weten wij nog niet dat we je nodig hebben, we laten ons graag overtuigen. Op dit moment groeien wij gestaag door en hebben we op korte termijn plek voor de volgende functies:

Product Owner

Wij zoeken een assertive en communicatief vaardige collega die het aanspreekpunt kan zijn in het team en die samen met het team doelen definieert en een visie voor ontwikkelingsprojecten formuleert. Dit in samenwerking met stakeholders, waaronder klanten en collega’s. Je zorgt ervoor dat het team, ondanks het flexibele en vaak snelle karakter van de productontwikkeling er een samenhangende visie is en blijft.

Artist

Spring jij uit bed om mensen vrolijk te maken met je werk? Blijf je maar glimlachen als mensen op repeat blijven klikken bij je uitgewerkte kunststukjes en zie jij het liefst je 2d/3d werk in-game tot leven komen? Hou jij ervan als kinderen vol blijheid vertellen over de mooie game die ze hebben gespeeld? Mooi, naar dat soort energie zijn we op zoek!

Front-end programmeur

Ben jij gedreven om aan producten te werken die onze maatschappij een stukje mooier maken? Ben je vertrouwd met Typescript, HTML, SCSS en heb je ervaring met moderne front-end frameworks zoals React / NextJS? Stuur dan je sollicitatie en je CV naar ons op. We zouden je graag in ons team verwelkomen!

Interesse?

Stuur een motivatie met je CV naar working@flavour.nl, en wie weet maken we dan snel een afspraak om kennis te maken. We kijken er naar uit! (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)