Flavour is op zoek naar

Bij Flavour zijn wij altijd opzoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Pas je binnen het team, dan creëren we wellicht wel een functie voor je!

Wie zij wij

Wij zijn Flavour; game-changers. Wij gebruiken gamification en storytelling om problemen op te lossen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen werkmethode; ‘Hero Centered Design’. Door onze gebruikers te benaderen als potentiële helden kunnen wij hun gedrag veranderen en creëren we een positieve impact op de maatschappij.

Bij Flavour werken we met partners die een verandering willen maken en een situatie willen verbeteren. Samen met hen ontwikkelen wij speelse en efficiënte software producten om de wereld te verbeteren; HackShield, Quinn en Hero Center. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het trainen van meldkamer centralist. Wij maken het!

We zijn een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur. Iedereen heeft de mogelijkheid om bij te dragen en mee te denken over onze producten en organisatie. Bij Flavour vinden we diversiteit belangrijk en hebben voor iedere smaak een plek.

Wie zoeken wij

Houd jij ervan om mensen vrolijk te maken met je werk? Wil je het liefst veelzijdig, creatief en autonoom kunnen werken? En ben je opzoek naar een gezellig team om in te werken? Geweldig! Naar dat soort energie zijn we op zoek.

Wij zijn doorlopend opzoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Misschien weten wij nog niet dat we je nodig hebben, we laten ons graag overtuigen.

Interesse?

Stuur een motivatie met je CV naar working@flavour.nl, en wie weet maken we dan snel een afspraak om kennis te maken. We kijken er naar uit! (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)