STAGE

At Flavour we believe in bringing the fun of gaming into everyday work and life.
Wij zijn op zoek naar een stagiair Grafische vormgeving – DTP-er (m/f/x).

Wie zijn wij

Wij zijn Flavour; game-changers. Wij gebruiken gamification en storytelling om problemen op te lossen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen werkmethode; ‘Hero Centered Design’. Door onze gebruikers te benaderen als potentiële helden kunnen wij hun gedrag veranderen en creëren we een positieve impact op de maatschappij.

Bij Flavour werken we met partners die een verandering willen maken en een situatie willen verbeteren. Samen met hen ontwikkelen wij speelse en efficiënte software producten om de wereld te verbeteren; HackShield, Quinn en Hero Center. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het trainen van meldkamer centralist. Wij maken het!

We zijn een relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur. Iedereen heeft de mogelijkheid om bij te dragen en mee te denken over onze producten en organisatie. Bij Flavour vinden we diversiteit belangrijk en hebben voor iedere smaak een plek.

Wie zoeken wij

Houd jij ervan om mensen vrolijk te maken met je werk? Wil je het liefst veelzijdig, creatief en autonoom kunnen werken? Houd jij ervan als kinderen vol enthousiasme vertellen over de mooie game die ze hebben gespeeld? Geweldig! Naar dat soort energie zijn we op zoek.

Met de game HackShield maken we kinderen op een speelse en effectieve manier bewuster en weerbaarder tegen online gevaren. HackShield motiveert om problemen op te lossen en om samen met een community een verbeterde onlinewereld te bouwen. Met de game brengen we gevaarlijk gedrag in kaart en leren we de balans aan tussen digitale veiligheid en digitale vrijheid.

Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden binnen HackShield zullen onder andere zijn: het ontwikkelen van printmateriaal voor offlinecampagnes en deze klaarmaken voor druk. Het vormgeven van online en social media content voor de (community) campagnes. Je denkt mee over de toekomstige beeldtaal en branding van nieuwe HackShield producten, merchandise of andere uitingen.

In ons team zul je met artists, game designers, content schrijvers en andere developers samenwerken.

Jouw vaardigheden bestaan uit:

 • Je zit op een MBO als het Grafisch Lyceum, SintLucas, Cibap of een soortgelijke opleiding
 • Je hebt kennis van Illustrator, InDesign & Photoshop. Kun je ook met Premiere Pro, Adobe XD en/of After Effects uit de voeten? Ideaal!
 • Je durft nieuwe ideeën in de groep te brengen en assertief te zijn.
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden
 • Stopt niet bij het eerste ontwerp maar zoekt door naar het beste
 • Je bent inzetbaar voor print & online

We zijn bij Flavour allemaal allrounders met een affiniteit voor één specifiek gebied en vinden het fijn om samen te werken met mensen die van elkaar begrijpen wat ze doen.

What’s in it for you?

 • Uitdagend project dat enorm groeit

 • Een mega leuk team

 • Een toffe werkcultuur

 • Doorgroeimogelijkheden
 • Thuiswerken

Wij werken vanuit huis, maar hebben ook een kantoor in Utrecht waar je kunt werken. En waar we minimaal 1x per maand met het gehele team bij elkaar komen.

Interesse?

Besloten dat je ons team wil komen joinen? Awesome! Stuur een mailtje naar working@flavour.nl – vertel ons wie je bent, wat je kan en wat je mogelijk wil maken in de wereld. Stuur hierbij vooral je portfolio mee waarin we kunnen zien wie jij als vormgever bent. (Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)