Zo werkt Flavour

Veranderen moet, maar is moeilijk.

De afgelopen tien jaar heeft Flavour zich gespecialiseerd in het oplossen van complexe problemen voor en met organisaties door de inzet van Applied Gaming en Storytelling. Hierbij maken we gebruik van de door ons ontwikkelde methode het Hero Centered Design

Flavour is opgericht in 2008 in Amsterdam en draagt met haar kennis en ervaring al meer dan tien jaar bij aan het versnellen van veranderingsprocessen en innovatie.

Een organisatie in transitie is altijd afhankelijk van een grote groep die mee moet gaan in dit proces. Flavour brengt deze doelgroep in beweging en maakt haar transitieproces hierdoor effectiever.

Duurzame software

Samen met onze klanten en partners ontwikkelen we op storytelling en gamification gebaseerde producten. 

Onze producten zijn gebouwd met duurzame software. We bouwen geen one-offs, we maken gebruik van onze bestaande technologie om verder te ontwikkelen en we verzorgen duurzame implementaties.

Eindgebruikers eerst

Flavour bouwt duurzame, structurele oplossingen in de vorm van een applicatie. Altijd intuïtief ontworpen met de ervaring van de eindgebruikers als belangrijkste criterium. Gamification is hot, Flavour specialiseert zich in Applied Gaming en Storytelling. Maar hoe weet je dat het werkt?

Managementinformatie.

Het gaat om het vertalen van data naar echte informatie. Flavour levert dashboards die managementinformatie in kaart brengen. 

Testen en Valideren

Samen met kennispartners en universiteiten in een netwerk van experts zijn we altijd op zoek naar de beste manier om applicaties te testen en te valideren. Met de testgroep brengen we het effect van een applicatie in kaart zodat we op basis van de resultaten de applicatie kunnen verbeteren of verder ontwikkelen.

Onze partners: