Vacature

Hero Center zoekt getalenteerde React Front-End Developer

Wie zijn wij

Wij zijn Flavour, wij zijn game-changers! Wij geloven dat gamification en storytelling de oplossing zijn voor het oplossen van problemen. Daarom hebben we onze eigen werkmethode ontwikkeld, genaamd ‘Hero Centered Design’. Door onze gebruikers te benaderen als potentiële helden, kunnen we hun gedrag veranderen en een positieve impact op de maatschappij maken.

 

Bij Flavour werken we samen met partners die een verandering willen maken en een situatie willen verbeteren. Samen ontwikkelen we speelse en efficiënte software producten om de wereld te verbeteren, zoals het Hero Center en HackShield. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het activeren van mensen door middel van storytelling en gamification, wij maken het mogelijk!

Als relatief klein bedrijf met een platte organisatiestructuur heeft bij ons iedereen de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op onze producten en organisatie. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan de verbetering van de maatschappij.

Wie zoeken wij

We zoeken een gedreven, gestructureerde en enthousiaste React Front-end Developer die ons team 32 tot 40 uur per week kan versterken in het Hero Center. React en Typescript voor een Single Page Application (SPA) zijn voor jou bekend terrein. Heb je een behoefte om de wereld een stukje beter te maken met jouw vaardigheden? Dan willen we graag met je praten.

 

De tech stack: React, Typescript, ES7, SCSS, CSS3, SASS, HTML5, REST, CI/CD, GIT

Je zal je bezighouden met het maken van front-end functionaliteit voor onze applicaties. Dit betekent dat je op de eerder genoemde stack kan voortbouwen en nieuwe functionaliteiten kan opzetten. Wat voorop staat is gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. Je zorgt voor de verbinding tussen design en de programmatuur en jij houd je bezig met de technische aspecten die nodig zijn om alles goed te laten functioneren.

We werken volgens de SCRUM methode. Open communicatie staat daarbij voorop. We geven elkaar feedback en halen het beste in elkaar naar boven. In ons team zul je met artists, designers, content schrijvers en andere developers samenwerken.

Als React Frond-end Developer heb je: 

  • 5+ jaar ervaring in het bouwen van front-end applicaties met behulp van moderne programmeertalen, frameworks en technologieën zoals React (function-based) en Typescript.

  • Ervaring met het werken in een agile SCRUM team

  • Sterke communicatie en samenwerking

  • Passie voor kwaliteit

  • Affiniteit met UX/UI


We zijn bij Flavour allemaal allrounders met een affiniteit voor een specifiek gebied en vinden het fijn om samen te werken met mensen die van elkaar begrijpen wat ze doen.

Ervaringsniveau: 5+ jaar

What’s in it for you?

Bij Flavour bieden we je naast een marktconform salaris een laptop van de zaak, toegang tot thuiswerken, maar je bent natuurlijk ook welkom op onze kantoren in Utrecht en Haarlem. We bieden je tevens een persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsbudget, een geweldig team, een leuke werkcultuur en doorgroeimogelijkheden.

 

Vakantiedagen: 25 dagen (bij een 40-urige werkweek)
Reiskostenvergoeding: 100%

Interesse?

Ben jij onze nieuwe game-changer? Stuur dan je motivatie met je CV naar working@flavour.nl en wie weet maken we dan snel een afspraak om kennis te maken. We kijken er naar uit!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)