Vacature

Flavour zoekt getalenteerde React Front-End Developer

 

Wie zijn wij

Wij zijn Flavour; game-changers. Wij gebruiken gamification en storytelling om problemen op te lossen. Hiervoor gebruiken wij onze eigen werkmethode; ‘Hero Centred Design’. Door onze gebruikers te benaderen als potentiële helden – wanneer zij kunnen, willen en de mogelijkheid hebben, kunnen wij hun gedrag veranderen en creëren we een positieve impact op de maatschappij. 

Bij Flavour werken we met partners die een verandering willen maken en een situatie willen verbeteren. Samen met hen ontwikkelen wij playfull en efficiënte softwareproducten om de wereld te verbeteren; HackShield, Quinn en Hero Centre. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het trainen van meldkamer centralisten – wij maken het! 

We zijn een relatief klein bedrijf met een vrij platte organisatiestructuur. Iedereen heeft de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op onze producten en organisatie.

Wie zoeken wij

We zoeken een gedreven en enthousiaste React Frontend Developer die ons team 32 tot 40 uur per week kan versterken in het maken van apps die onze gebruikers spelenderwijs kan leren, veranderen en activeren. React / Next.js en Typescript voor een Single Page Application (SPA) met Client Side Rendering (CSR) tot Static Site Generation (SSG) is voor jou bekend terrein. Heb je een behoefte om de wereld een stukje beter te maken met jouw vaardigheden? Dan willen we graag met je praten.

De tech stack: React, Next.js, Typescript, ES7, SCSS, CSS3, SASS, HTML5, REST, CI/CD, GITzoeken een gedreven, gestructureerde en enthousiaste 

Functieomschrijving 

Je zal je bezighouden met het maken van front-end functionaliteit voor onze applicaties. Dit betekend dat je op de eerder genoemde stack kan voortbouwen en eventueel nieuwe kan opzetten. Wat voorop staat is gebruiksvriendelijkheid en scalability. Je zorgt voor de verbinding tussen design en de programmatuur en jij houd je bezig met de technische aspecten die nodig zijn om alles goed te laten functioneren.

We werken met scrum. We geven elkaar feedback en halen het beste in elkaar naar boven. In ons team zul je met artists, designers, content schrijvers en andere developers samenwerken.

Als React Frontend Developer heb je:

 • 5+ jaar ervaring in het bouwen van frontend-applicaties met behulp van moderne programmeertalen, frameworks en technologieën zoals React (function-based), Next.js en Typescript.
 • Ervaring met het werken in een agile SCRUM team
 • Sterke communicatie en samenwerking
 • Passie voor kwaliteit
 • Affiniteit met UX/UI

We zijn bij Flavour allemaal allrounders met een affiniteit voor een specifiek gebied en vinden het fijn om samen te werken met mensen die van elkaar begrijpen wat ze doen.

Ervaringsniveau: 5+ jaar

What’s in it for you?

 • Uitdagende projecten
 • Een mega leuk team 
 • Een toffe werkcultuur
 • Een marktconform salaris
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Thuiswerken
 • Persoonlijk opleidings- en ontwikkelingsbudget

Salaris: €2250,00 – €4.000,00 bruto per maand bij 40 uur per week, afhankelijk van niveau
Vakantiedagen: 25 dagen (bij 40 uur per week)
Reiskostenvergoeding: 100%

Interesse?

Stuur een motivatie met je CV naar working@flavour.nl, en wie weet maken we dan snel een afspraak om kennis te maken. We kijken er naar uit!

(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)