Vacature

Managementassistent 

Wie zijn wij ?

Wij zijn Flavour, wij zijn game-changers! Wij geloven dat storytelling en gamification samen een enorm krachtige combinatie zijn om mensen in staat te stellen problemen op te lossen en een positieve impact te maken in onze wereld. Wij helpen klanten hun (maatschappelijke of organisatorische) uitdagingen inzichtelijk te krijgen en content(programma’s) vorm te geven waarmee zij deze uitdagingen kunnen aanpakken. Voor het maken van een effectief traject hebben we onze eigen ontwerpmethode ontwikkeld, genaamd ‘Hero Centered Design™’. We plaatsen de doelgroep in de schoenen van de held in een verhaal en laten ze hier op interactieve wijze in een digitale omgeving doorheen spelen. In deze omgeving kunnen ze veilig leren en keuzes uitoefenen, waarna we ze helpen de stap naar de echte wereld te maken. We stellen hen in staat daar uitdagingen te overwinnen en zo een positieve impact op de maatschappij maken. 

 

Bij Flavour werken we samen met partners die een positieve impact willen maken. Samen ontwikkelen we speelse en efficiënte softwareproducten om de wereld te verbeteren, waarbij mensenrechten een belangrijke basis zijn. Ons eigen toegepaste voorbeeld van de kracht van onze ontwerpmethode is HackShield, een cybersecuritygame voor kinderen van 8-12 jaar. Daarnaast hebben we een platform ontwikkeld, waar iedereen (zelf of met onze hulp) eigen content kan vormgeven, aansluitend bij de eigen uitdagingen: het Hero Center. Van het online weerbaar maken van kinderen tot het activeren van mensen door middel van storytelling en gamification, wij maken het mogelijk! 

 

Als relatief klein, maar groeiend bedrijf met een platte organisatiestructuur heeft bij ons iedereen een grote invloed op onze producten, strategie en organisatie. Bij ons krijg je de kans om te groeien en je vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan de verbetering van de maatschappij! 

Wie zoeken wij? 

Ben jij een organisatietalent met een passie voor creativiteit en een drive om te professionaliseren? Wil je deel uitmaken van een klein, dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Ons bedrijf bevindt zich in een opwindende fase van groei en ontwikkeling. We streven naar professionalisering en hebben daarbij ondersteuning nodig van een enthousiaste Management Assistent. In deze rol ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, variërend van officemanagement tot het documenteren van juridische stukken, en met een focus op HR 

Jij zorgt ervoor dat de agenda’s van de managementteam op elkaar aansluiten, en helpt het team bij het inplannen van overkoepelende meetings. Daarnaast zorg jij ervoor dat verschillende teamdagen georganiseerd worden. Maar daarnaast draai je ook je handen niet om bij HR vraagstukken. Bij vragen of behoefte aan ondersteuning, ben je niet bang om direct te schakelen met onze operationeel manager. Samen zorgen jullie voor een gestroomlijnde werkdag, waarin prioriteiten worden gesteld en acties snel worden ondernomen. 

Als jij klaar bent om je organisatorische vaardigheden in te zetten voor een groeiend bedrijf dat zich inzet voor professionaliteit en creativiteit, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie! 

Jouw taken omvatten onder andere: 

 • Ondersteunen van het managementteam bij dagelijkse taken en projecten. 

 • Beheren van agenda’s, het plannen van vergaderingen en het organiseren van evenementen. 

 • Verantwoordelijk zijn voor het officemanagement, inclusief het bestellen van kantoorbenodigdheden en het beheren van de kantoorruimte. 

 • Assisteren bij het opstellen en documenteren van juridische stukken en contracten. 

 • Ondersteunen bij HR-gerelateerde taken, zoals het opstellen van vacatures, het regelen van sollicitatiegesprekken en het bijhouden van personeelsdossiers. 

 • Fungeren als een schakelpunt tussen verschillende afdelingen binnen het bedrijf en externe partners. 

Wat we zoeken: 

 • Een enthousiaste teamspeler met uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail. 

 • Iemand die proactief is en niet bang is om initiatief te tonen. 

 • Een multitasker die efficiënt en zelfstandig kan werken onder druk en strakke deadlines. 

 • Een zelfstarter met een positieve instelling en de bereidheid om nieuwe dingen te leren. 

 • Kennis van microsoft office  

 • Ervaring met AFAS is een dikke pré 

 • Affiniteit met HR en basiskennis is een pluspunt. 

 • Iemand voor 32-40 uur in de week, die minimaal 3 dagen in de week op kantoor Haarlem komt werken.  

 

What’s in it for you? 

Bij Flavour bieden we je naast een marktconform salaris een laptop van de zaak, mogelijkheid tot thuiswerken, maar je bent natuurlijk ook welkom op onze kantoren in Utrecht en Haarlem. We bieden je tevens een persoonlijk opleidings- en ontwikkelbudget, een geweldig team, een leuke werkcultuur en doorgroeimogelijkheden. 

  

Vakantiedagen: 25 dagen (bij een 40-urige werkweek) 
Reiskostenvergoeding: 100% 

 

Interesse? 

Stuur een motivatie met je CV naar working@flavour.nl, en wie weet maken we dan snel een afspraak om kennis te maken. We kijken er naar uit!